Zalencentrum Berentsen

Zalencentrum Berentsen is een Restaurant gelegen aan Loostraat 51 in Loo.

Meer informatie over Zalencentrum Berentsen in Loo

Zalencentrum Berentsen is een gastvrije en kwalitatieve locatie voor verschillende evenementen, zoals bruiloften en bedrijfsevenementen. Gasten zijn lovend over de gastvrijheid, professionaliteit en kwaliteit van het eten en drinken, evenals de accommodatie. Hans vierde zijn bruiloft bij Berentsen en was erg tevreden over de uitstekende organisatie, goed eten en snelle bediening voor een redelijke prijs. Lars genoot ook van de gastvrijheid, prettige bediening en lekker eten tijdens de 98e verjaardag van zijn moeder. Hij bedankte het team voor de muzikale huldiging. Voor informatie of reserveringen kunt u contact opnemen via de website, e-mail of telefoon. Volg Zalencentrum Berentsen op Facebook om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat Zalencentrum Berentsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zalencentrum Berentsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zalencentrum Berentsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zalencentrum Berentsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Loo. Opzoek naar Zalencentrum Berentsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zalencentrum Berentsen

Bezoekers bekeken ook