Omgevingsvergunning – ontvangst aanvraag: het realiseren van een bijgebouw, de Loo 13 te Dalen

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning – ontvangst aanvraag: het realiseren van een bijgebouw, de Loo 13 te Dalen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Omgevingsvergunning – ontvangst aanvraagZaak: Z2023-027201Ontvangen op: 20-12-2023Locatie: de Loo 13 7751SB DalenProjectomschrijving: het realiseren van een bijgebouwBurgemeester en wethouders van Coevorden maken bekend dat deze aanvraag om een omgevingsvergunning binnen is gekomen. Deze aanvraag volgt de reguliere voorbereidingsprocedure.De aanvraag wordt gepubliceerd om belanghebbenden vroegtijdig te informeren. Tegen de aanvraag staan nog geen rechtsmiddelen open zoals het indienen van een bezwaarschrift. Dit is pas mogelijk als er een besluit op de aanvraag is genomen. Het besluit wordt bekendgemaakt in het Gemeenteblad en daarin wordt ook de termijn genoemd waarbinnen een bezwaarschrift kan worden ingediend.Voor meer informatie over de aanvraag kunt u contact opnemen met ons Klantcontactcentrum via telefoonnummer 14 0524. De aanvraag en de bijbehorende stukken kunnen daarnaast op afspraak worden ingezien. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.

 

Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 05-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-8215

Gerelateerde berichten