Beslissing uitgesteld op aanvraag omgevingsvergunning DSO voor het aanbrengen van een verdiepingsvloer (voor groepszaal Fit Factory) op Loo 30 5571KR Bergeijk

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Beslissing uitgesteld op aanvraag omgevingsvergunning DSO voor het aanbrengen van een verdiepingsvloer (voor groepszaal Fit Factory) op Loo 30 5571KR Bergeijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente heeft voor deze aanvraag omgevingsvergunning DSO de periode waarin een besluit moet worden genomen met 6 weken verlengd:Zaaknummer: 17243939Plaats/adres: Loo 30 5571KR BergeijkOmschrijving: aanbrengen van een verdiepingsvloer (voor groepszaal Fit Factory)Activiteit(en): Bouw (omgevingsplan), Handelen in strijd met regels ROProces besluit op aanvraagMet dit bericht maakt de gemeente bekend dat de beslissing op de aanvraag is uitgesteld. U kunt geen bezwaar maken tegen de verlenging. Het besluit volgt later.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 17-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-310040

Gerelateerde berichten