Apv vergunning - Aangevraagde exploitatievergunning horeca, Het Kleine Loo - 234 te Den Haag

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Apv vergunning - Aangevraagde exploitatievergunning horeca, Het Kleine Loo - 234 te Den Haag.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Algemene informatieLunchroom bij MamaOns kenmerk: 00192HOR24Categorie:-Horeca- en exploitatievergunningStadsdeel:-Haagse HoutLocatie(s)Het Kleine Loo - 234Ontvangstdatum aanvraag:31 mei 2024Aankondiging van een ter inzagelegging voor 4 weken na publicatieU kunt de stukken tot 4 weken na publicatie in het Gemeenteblad inzien bij het Den Haag Informatiecentrum. Uitnodiging zienswijze indienen bij burgemeesterBinnen de termijn dat de stukken ter inzage liggen, kunt u uw zienswijze indienen bij de burgemeester. Vermeld hierbij het kenmerk van de publicatie.Locatie van de getoonde marker op de kaartVoor deze activiteit is geen locatie op de kaart aan te geven. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.Meer informatie?Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 12-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-251966

Gerelateerde berichten