Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Harm Aartsweg 9, 13, 80, 82 in 't Loo Oldebroek

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving verleende omgevingsvergunning Harm Aartsweg 9, 13, 80, 82 in 't Loo Oldebroek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunningen- Harm Aartsweg 9, 13, 80, en 82 in 't Loo Oldebroek, voor het vervangen van daken van 4 woningen, verzonden op 3 juni 2024 (zaaknummer R2024-00787).Bent u belanghebbende en bent u het niet eens met onze beslissing? Dan kunt u bezwaar maken tegen een verleende vergunning. Zorg dat uw bezwaar binnen 6 weken na verzenddatum bij ons binnen is. In uw bezwaar staan: de datum, uw naam en adres, uw handtekening, met welk besluit u het niet eens bent en waarom. Voor meer informatie: https://www.oldebroek.nl/Bestuur_en_organisatie/Bezwaar_beroep_en_klachten/Bezwaar_indienen. Als u bezwaar maakt, kunt u ook bij de rechtbank Gelderland om een voorlopige voorziening vragen. Meer informatie daarover vindt u op www.rechtspraak.nl.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 12-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-244380

Gerelateerde berichten