Vertrokken met onbekende bestemming van Loo V.M.

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Vertrokken met onbekende bestemming van Loo V.M..

Meer informatie over deze bekendmaking:

Uit onderzoek van team Burgerzaken is gebleken dat onderstaande persoon niet heeft voldaan aan zijn verplichting zoals gesteld in de artikelen 2.39 en 2.43 van de Wet Basisregistratie Personen. In deze artikelen staat dat de burger verplicht is om binnen vijf dagen na adreswijziging of binnen vijf dagen voor vertrek naar het buitenland hiervan schriftelijk aangifte te doen bij het college van burgemeester en wethouders van de woongemeente. Artikel 3:41 lid 2 van de Algemene wet bestuursrecht geeft de gemeente de mogelijkheid om de beschikking ‘Vertrokken Onbekend Waarheen’ te publiceren als de bekendmaking niet kan geschieden door toezending.De volgende personen zijn per 7 mei 2024 uitgeschreven uit de BRP:Naam en voorletter(s)geboortedatumLoo V.M.13-4-1989Op grond van artikel 6:7 van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet binnen de termijn van 6 weken gemotiveerd worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel. De termijn gaat één dag na deze publicatie in.

 

Onderwerp: Migratie en integratie | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 01-06-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-232002

Gerelateerde berichten