Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning DSO voor het aanbrengen van een verdiepingsvloer (voor groepszaal Fit Factory) op Loo 30 5571KR Bergeijk

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning DSO voor het aanbrengen van een verdiepingsvloer (voor groepszaal Fit Factory) op Loo 30 5571KR Bergeijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bergeijk heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning DSO ontvangen:Zaaknummer: 17243939Ontvangstdatum aanvraag: 13-05-2024Plaats/adres: Loo 30 5571KR BergeijkOmschrijving: het aanbrengen van een verdiepingsvloer (voor groepszaal Fit Factory)Activiteit(en): Bouw (omgevingsplan)Proces besluit op aanvraagMet dit bericht laat de gemeente u weten dat toestemming is aangevraagd voor een activiteit. Er is nog geen toestemming gegeven. De gemeente gaat de aanvraag beoordelen en neemt daarna een besluit. U kunt geen bezwaar maken tegen een aanvraag.Wanneer de gemeente een besluit neemt, dan wordt dat besluit bekendgemaakt. In dat besluit staat of u bezwaar kunt maken of in beroep kunt gaan en of u het besluit kunt bekijken. Als de uitgebreide procedure wordt gevolgd, dan wordt eerst het ontwerpbesluit bekendgemaakt en kunt u dat bekijken. De gewone procedure duurt meestal 8 weken en de uitgebreide procedure duurt meestal 6 maanden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 23-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-222050

Gerelateerde berichten