Omgevingsvergunning - besluit: het realiseren van een bijgebouw, de Loo 13 te Dalen

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Omgevingsvergunning - besluit: het realiseren van een bijgebouw, de Loo 13 te Dalen.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Omgevingsvergunning - verleendZaak: Z2023-027201Ontvangen op: 20-12-2023Locatie: de Loo 13 7751SB DalenProjectomschrijving: het realiseren van een bijgebouwBurgemeester en wethouders van Coevorden maken bekend dat deze omgevingsvergunning is verleend. Deze vergunning heeft de reguliere procedure doorlopen.Besluit verzonden op: 02-05-2024Informatie over het besluitTijdens de bezwaartermijn (deze gaat in op de eerste dag na verzending van het besluit) kunnen de aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken worden ingezien. Wij werken op afspraak bij het Klantcontactcentrum. Voor informatie over het maken van een afspraak en de openingstijden van de balie kunt u terecht op de contact pagina van onze website.RechtsmiddelenBelanghebbenden kunnen binnen zes weken na de verzending van het besluit schriftelijk per post, per e-mail via info@coevorden.nl of per DigiD een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden. Voor meer informatie over het maken van bezwaar verwijzen wij u naar: bezwaarschrift indienen.Een bezwaarschrift schort de gevolgen van het besluit niet op. Als er sprake is van een spoedeisend belang kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift ook een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Zie voor meer informatie: Voorlopige voorziening aanvragen.

 

Onderwerp: Huisvesting | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-201679

Gerelateerde berichten