Overig, ter hoogte van Het Kleine Loo 5 te Den Haag

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Overig, ter hoogte van Het Kleine Loo 5 te Den Haag.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Algemene informatieTijdens een controle op 11 december 2023 omstreeks 13:23 uur heeft een gemeentelijk toezichthouder, op het Kleine Loo ter hoogte van huisnummer 5, geconstateerd dat een groene auto met het kenteken 94-JH-XB, van het merk Peugeot, op de weg is geplaatst. Onze toezichthouder heeft geconstateerd dat deze auto rijtechnisch in onvoldoende staat van onderhoud en tevens in een kennelijk verwaarloosde toestand verkeert. Om deze reden is de auto aangemerkt als voertuigwrak. Het plaatsen van een voertuigwrak op de openbare weg is in strijd met artikel 5:5 lid 1 van de Algemene plaatselijke verordening voor de gemeente Den Haag. Wij verzoeken de eigenaar van het voertuigwrak contact op te nemen met het Team Bestuurlijke Handhaving, te bereiken via het telefoonnummer 14-070 of e-mail: zienswijze.handhaving@denhaag.nl. Nadrukkelijk brengen wij onder uw aandacht, dat de kosten die wij moeten maken en die verbonden zijn aan de toepassing van de last onder bestuursdwang op grond van artikel 5:25 van de Algemene wet bestuursrecht geheel op de overtreder worden verhaald.Ons kenmerk: HPE2303261Stadsdeel:Locatie(s)ter hoogte van Het Kleine Loo 5Ontvangstdatum aanvraag:29 december 2023Locatie van de getoonde markers op de kaartDe activiteit vindt plaats binnen het door markers omgeven gebied. Deze kan afwijken van de feitelijke locatie waar de betreffende activiteit plaatsvindt. De werkelijke locatie is in het achterliggende dossier beschreven en beschikbaar.Meer informatie?Algemene informatie over de bekendmakingen van de gemeente Den Haag vindt u op www.denhaag.nl/bekendmakingen. U kunt ook contact met ons opnemen via telefoonnummer 14070.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 11-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-19120

Gerelateerde berichten