Gemeente Den Helder, aangevraagde omgevingsvergunning, oprichten van dertig woningen verdeeld over de straten Het Loo, Soestdijk en Laan van Oranje-Nassau, perceel C14455 in Julianadorp

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Den Helder, aangevraagde omgevingsvergunning, oprichten van dertig woningen verdeeld over de straten Het Loo, Soestdijk en Laan van Oranje-Nassau, perceel C14455 in Julianadorp.

Meer informatie over deze bekendmaking:

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHTKennisgeving ingediende aanvraag om omgevingsvergunningBurgemeester en wethouders van Den Helder maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen:perceel C14455 in Julianadorp, oprichten van dertig woningen verdeeld over de straten Het Loo, Soestdijk en Laan van Oranje-NassauDatum ontvangst: 21-12-2023Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Uitdrukkelijk wordt er op gewezen dat over bovenstaande aanvraag nog geen besluit is genomen. Wilt u toch een aanvraag inzien dan kan dit alleen op afspraak. Als u wilt langs komen kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum telefoon 14 0223 voor een afspraak.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 06-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-1535

Gerelateerde berichten