Verleende omgevingsvergunning reguliere procedure Klein Loo 8B, 5081 BG Hilvarenbeek

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verleende omgevingsvergunning reguliere procedure Klein Loo 8B, 5081 BG Hilvarenbeek.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Verleende omgevingsvergunning, het bouwen van een nieuwbouwwoning, Klein Loo 8B, 5081 BG HilvarenbeekHet college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hilvarenbeek maakt bekend dat de volgende omgevingsvergunning is verleend:Locatie:Klein Loo 8B, 5081 BG HilvarenbeekOmschrijving:het bouwen van een nieuwbouwwoningVerzenddatum:04-01-2024Kenmerk:1012842Onderdelen:BouwenProcedure:RegulierStukken inzienWilt u een omgevingsvergunning inzien? Neem dan contact met ons op via gemeente@hilvarenbeek.nl of (013) 505 83 00. Bezwaar makenBelanghebbenden kunnen tegen het besluit een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bijCollege van Burgemeester en Wethouders van de gemeente HilvarenbeekPostbus 35080 AA HilvarenbeekDe termijn voor het indienen van een bezwaarschrift start op dag na de verzenddatum van het besluit en bedraagt zes weken.Eisen bezwaarschriftEen bezwaarschrift moet ten minste bevatten:•naam en adres van indiener;•de dagtekening;•een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar zich richt;•de redenen van bezwaar;•een handtekening van de indiener.Voorlopige voorziening indienenAls u bezwaar heeft gemaakt kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen. Dit kan alleen als er sprake is van een spoedeisende zaak. Zo’n verzoek kunt u richten aan: de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 06-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. gmb-2024-12512

Gerelateerde berichten