Wet ruimtelijke ordening – Ontwerpbestemmingsplan Loo 37 te Nistelrode

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wet ruimtelijke ordening – Ontwerpbestemmingsplan Loo 37 te Nistelrode.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken de ter-inzage-legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘Loo 37 te Nistelrode’ op basis van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening. Inhoud Het plan betreft het omschakelen van ‘intensieve veehouderij’ naar ‘bedrijf’ voor statische opslag, samen met het deels slopen van de bebouwing en het bouwen van een Ruimte-voor-Ruimte woning tussen Loo 37 en 39 in Nistelrode. Inzage Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 21 december 2023 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis aan De Misse 6 in Heesch. Het plan is digitaal raadpleegbaar en te downloaden via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPLoo37NTR-OW01). Zienswijze Iedereen kan binnen zes weken na publicatiedatum een schriftelijke zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad van Bernheze, Postbus 19, 5384 ZG Heesch. Neem voor het indienen van een mondelinge zienswijze contact op met de betreffende afdeling. Reageren In een schriftelijke reactie moeten staan: de datum, de naam en het adres van degene die reageert, een omschrijving van het onderwerp, de reden waarom u zienswijze indient en uw handtekening. Heesch, 20 december 2023

 

Onderwerp: bestemmingsplan, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. f900454ab9191a67d0a777ceb81fdc2b

Gerelateerde berichten