Gemeente Den Helder, aangevraagde omgevingsvergunning, oprichten van dertig woningen verdeeld over de straten Het Loo, Soestdijk en Laan van Oranje-Nassau, perceel C14455 in Julianadorp

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Den Helder, aangevraagde omgevingsvergunning, oprichten van dertig woningen verdeeld over de straten Het Loo, Soestdijk en Laan van Oranje-Nassau, perceel C14455 in Julianadorp.

Meer informatie over deze bekendmaking:

WET ALGEMENE BEPALINGEN OMGEVINGSRECHT Kennisgeving ingediende aanvraag om omgevingsvergunning Burgemeester en wethouders van Den Helder maken bekend dat zij de volgende aanvraag voor een omgevingsvergunning hebben ontvangen: perceel C14455 in Julianadorp, oprichten van dertig woningen verdeeld over de straten Het Loo, Soestdijk en Laan van Oranje-Nassau Datum ontvangst: 21-12-2023 Ingediende aanvragen liggen niet ter inzage. Uitdrukkelijk wordt er op gewezen dat over bovenstaande aanvraag nog geen besluit is genomen. Wilt u toch een aanvraag inzien dan kan dit alleen op afspraak. Als u wilt langs komen kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum telefoon 14 0223 voor een afspraak.

 

Onderwerp: bouwvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 06-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. e8ace2fb8da01f37fa24d19d1eacc3eb

Gerelateerde berichten