Evenementenvergunning verleend voor Koningsdag 2024 van de Oranjevereniging Gortel-Niersen-Het Loo

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Evenementenvergunning verleend voor Koningsdag 2024 van de Oranjevereniging Gortel-Niersen-Het Loo.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft een evenementenvergunning verleend. De burgemeester geeft hiermee toestemming voor Koningsdag 2024 op het terrein aan de Elspeterweg in Vaassen tegenover huis nummer 80. Datum besluit: 12-2-24Zaaknummer: 947814Datum en tijdstippen: 27-4-24 van 13.30 tot 18.00 Activiteit: Spelletjes en andere activiteiten Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken? Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis te Epe. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met het team Veilig/VTH van de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer. Bent u het niet eens met de vergunning? U kunt de burgemeester binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat. U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl. U kunt ook schriftelijk (per brief) bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, ter attentie van de burgemeester van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP EPE. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent. Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl. Voorlopige voorziening vragen? Kunt u de behandeling van uw bezwaar niet afwachten? Dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de rechter. Dat kan alleen als u ook bezwaar heeft ingediend bij de burgemeester. Een voorlopige voorziening kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook per brief een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: evenementenvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 15-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. 71671714523cc82dd7b45ab1d50a948a

Gerelateerde berichten