Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het tijdelijk wonen in een mantelzorgwoning op Loo 1 5571KN Bergeijk

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning voor het tijdelijk wonen in een mantelzorgwoning op Loo 1 5571KN Bergeijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bergeijk heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen: Zaaknummer: 17243616 Ontvangstdatum aanvraag: 17-02-2024 Plaats/adres: Loo 1 5571KN Bergeijk Omschrijving: het tijdelijk wonen in een mantelzorgwoning Activiteit(en): Handelen in strijd met regels RO Proces besluit op aanvraag Met dit bericht laat de gemeente u weten dat toestemming is aangevraagd voor een activiteit. Er is nog geen toestemming gegeven. De gemeente gaat de aanvraag beoordelen en neemt daarna een besluit. U kunt geen bezwaar maken tegen een aanvraag. Wanneer de gemeente een besluit neemt, dan wordt dat besluit bekendgemaakt. In dat besluit staat of u bezwaar kunt maken of in beroep kunt gaan en of u het besluit kunt bekijken. Als de uitgebreide procedure wordt gevolgd, dan wordt eerst het ontwerpbesluit bekendgemaakt en kunt u dat bekijken. De gewone procedure duurt meestal 8 weken en de uitgebreide procedure duurt meestal 6 maanden.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 22-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. 65678fdec0561cff46ff03b40f91c709

Gerelateerde berichten