Gemeente Heiloo, ontvangen aanvraag Omgevingsvergunning, 't Loo 11 in Heiloo, het veranderen van de bestaande handelsreclame (folie op beglazing van de Etos), datum ontvangst 11 december 2023 (Z23 154809)

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Heiloo, ontvangen aanvraag Omgevingsvergunning, 't Loo 11 in Heiloo, het veranderen van de bestaande handelsreclame (folie op beglazing van de Etos), datum ontvangst 11 december 2023 (Z23 154809).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Met dit bericht laten wij u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving Wij hebben deze aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. Een omgevingsvergunning wordt aangevraagd om toestemming te krijgen om bijvoorbeeld iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Tegen een aanvraag kunt u geen bezwaar maken. Dit kan alleen tegen een besluit op de aanvraag.   Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning? Dan adviseren wij u om het plan eerst zelf met de aanvrager te bespreken. Als de aanvrager niet bij u bekend is kunt u uiteraard met ons contact opnemen. U kunt dan bij ons de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen.   Als wij een besluit nemen op de aanvraag publiceren wij een nieuw bericht Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en eventueel bezwaar maken.

 

Onderwerp: reclamevergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 21-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. 2d27ae91621ec56b81d4af66b4b1568b

Gerelateerde berichten