Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning DSO voor het aanleggen van een extra inrit/uitweg op Loo 107 5571KP Bergeijk

DeLoogids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontvangen aanvraag omgevingsvergunning DSO voor het aanleggen van een extra inrit/uitweg op Loo 107 5571KP Bergeijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De gemeente Bergeijk heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning DSO ontvangen: Zaaknummer: 17243900 Ontvangstdatum aanvraag: 01-05-2024 Plaats/adres: Loo 107 5571KP Bergeijk Omschrijving: het aanleggen van een extra inrit/uitweg Activiteit(en): Inrit/Uitweg Proces besluit op aanvraag Met dit bericht laat de gemeente u weten dat toestemming is aangevraagd voor een activiteit. Er is nog geen toestemming gegeven. De gemeente gaat de aanvraag beoordelen en neemt daarna een besluit. U kunt geen bezwaar maken tegen een aanvraag. Wanneer de gemeente een besluit neemt, dan wordt dat besluit bekendgemaakt. In dat besluit staat of u bezwaar kunt maken of in beroep kunt gaan en of u het besluit kunt bekijken. Als de uitgebreide procedure wordt gevolgd, dan wordt eerst het ontwerpbesluit bekendgemaakt en kunt u dat bekijken. De gewone procedure duurt meestal 8 weken en de uitgebreide procedure duurt meestal 6 maanden.

 

Onderwerp: omgevingsvergunning, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deLoogids.nl op 10-05-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Loo, deel het met je vrienden!

Auteur

Picture of Redactie deLoogids.nl
Redactie deLoogids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Loo
  2. 127daea288aea4ef0f4de295502c49a7

Gerelateerde berichten